A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
  • Kisokos

    Kisokos

Garancia

Garancia

Legyen egy évig újra garanciális autója! Ez a szolgáltatás nálunk már 30.000.- Ft-tól elérhető! Abban az esetben van lehetősége nálunk vásárolt használtautójára garanciát vásárolni, ha az autó életkora nem töltötte be a 15. életévét és futásteljesítménye nem érte el a 250.000 km-t. A részletekért kattintson ide.
Állapotfelmérés

Állapotfelmérés

Eladás és felvásárlás előtt álló járműveink mindegyike átesik a 88 pontos állapotfelmérésünkön. Ezzel azt a célt tartjuk szem előtt, hogy mind az eladó, mind pedig a vevő tisztában legyen a gépjárműve állapotával. Az állapotfelmérő lapra feltüntetett adatokért garanciát és felelősséget vállalunk - ennek minden esetben fednie kell a valóságot!
Jóautók.hu

Jóautók.hu

Biztonsággal szeretne használtautót vásárolni? Cégünk szerepel a Totalcar közreműködésével üzemeltetett jóautók.hu megbízható kereskedései között. A témával kapcsolatban bővebben itt tájékozódhat.

Extra gyors ügyintézés

Extra gyors ügyintézés

Szorítja az idő vagy távolabbról érdeklődik egy autónk iránt? Vigye haza leendő járművét még akár a megtekintés napján, vagy az ügyintézés idejére ingyen bérautót biztosítunk. Előzetes telefonos egyeztetést követően akár néhány órán belül névre írjuk nálunk vásárolt autóját, amellyel így már rendezett, jogilag tiszta okmányokkal közlekedhet.
Gépjármű felelősségbiztosítás

Gépjármű felelősségbiztosítás

Cégünk az összes magyarországi biztosító társasággal kapcsolatban áll, ügyfeleinknek lehetősége nyílik a legkedvezőbb kötelező gépjármű felelősség, - vagy Casco biztosítás megkötésére.